Skip to content

Over ons

Ervaar de kracht van kennis bij Kolder Vorsselman Opleidingen. Wij zijn een door de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) erkende opleidingsinstelling die cursussen verzorgt op het gebied van het aansprakelijkheids-, schadevergoedings- en verzekeringsrecht, met een bijzondere focus op het personenschaderecht.

Onze cursussen zijn bestemd voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen zoals bedrijfs- en overheidsjuristen, leden van de rechterlijke macht en juristen werkzaam bij (rechtsbijstand)verzekeraars en schaderegelingsbureaus.

Kolder Vorsselman Opleidingen staat voor kwaliteit en verzekert u van kennis. Al onze cursussen zijn van academisch niveau en praktijkgericht. Van actualiteitencursus tot incompany-training en van verdiepingscursus tot discussiebijeenkomst. Want wie aan de weg timmert, moet zijn vak bijhouden.

Wij organiseren ook bijeenkomsten specifiek voor studenten en pas afgestudeerden met een bijzondere belangstelling voor het aansprakelijkheids-, schadevergoedings- en verzekeringsrecht.

Initiatiefnemers

ARVIN KOLDER

ARMIN VORSSELMAN

Naast hun werkzaamheden als advocaat bij Kolder Vorsselman Advocaten hebben Arvin en Armin ook wetenschappelijke interesses. Deze blijken onder andere uit hun verbondenheid met de Rijksuniversiteit Groningen, hun publicaties en de lezingen en cursussen die zij de afgelopen jaren hebben gegeven voor diverse opdrachtgevers. Onder de vlag van Kolder Vorsselman Opleidingen kunnen zij zich nu volledig op eigen wijze richten op het delen van kennis. Arvin en Armin proberen de rechtspraktijk en wetenschap bij elkaar te brengen en hopen u samen met andere bevlogen docenten te enthousiasmeren en inspireren.

Kolder Vorsselman Opleidingen beschikt over een Raad van Advies, die bestaat uit prof. mr. dr. F.T. (Fokko) Oldenhuis en prof. mr. dr. A.J. (Albert) Verheij, beiden verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.